Afvallen lukt niet? Leer hier hoe jou dit wel gaat lukken!

Afvallen lukt niet? Leer hier hoe jou dit wel gaat lukken!

Je wilt graag van je kilo`s af maar afvallen lukt niet?

Er kunnen heel veel verschillende redenen zijn waarom het jou niet lukt om af te vallen. Onbewust pak jij het gewoon helemaal verkeerd aan.

In dit artikel ga ik het hebben over veel voorkomende oorzaken waardoor het niet lukt om af te vallen. Natuurlijk vertel ik je ook wat je hieraan kan doen.

Afvallen lukt niet met een Crashdieet

Bij een Crashdieet is het de bedoeling dat je heel weinig calorieën binnen krijgt waardoor je dan af zou moeten vallen.

Deze methodes zijn bijna niet vol te houden, omdat er altijd weer een dag komt waardoor je weer in je oude eetgewoonte terug valt.Afvallen lukt niet

Uiteindelijk heb je dus alles voor niks gedaan en vliegen de kilo`s er zo weer aan.  Soms zelfs meer kilo`s als daarvoor.

Waarom lukken deze methodes dus niet?

  • Je lichaam past zich aan, aan de hoeveelheid voeding jij binnen krijgt. Wanneer jij dus weinig eet gaat jou lichaam vet opslaan, waardoor het onmogelijk wordt om deze te verbranden.
  • Een crashdieet is tijdelijk. De kans is heel groot dat je weer in je oude eetpatroon terecht komt.

Blijvend Afvallen Zonder JoJo effect?

De Oplossing:

Als jij dit ook hebt meegemaakt dan heb ik een hele simpele oplossing voor je. Stop direct met crashdieeten en begin er nooit meer aan.

De truc om echt af te vallen is door de juiste dingen te eten. Je moet wel weten hoe, wat en wanneer je precies moet eten.

Hier over meer onderaan dit artikel!


Veel sporten en te weinig eten

Natuurlijk is het altijd gezond om te sporten. Het helpt tegen stress, je spieren worden sterker en je verbrand calorieën.

Een fout die vaak gemaakt wordt is dat mensen die willen afvallen veel gaan sporten, maar niet hun voeding aanpassen. Als jij weinig eet en veel sport dan zal je lichaam spierweefsel af gaan breken om je energie aan te vullen.

Dit zorgt er voor dat je een langzame stofwisseling krijgt. Je verbruikt elke dag minder energie omdat je steeds minder spierweefsel over houdt.Afvallen lukt niet

Maar het is juist de bedoeling dat je een snellere stofwisseling krijgt en vet gaat verbranden.

De oplossing:

Als je veel sport. Zorg dan dat je voldoende voeding binnen krijgt. Maar wel gezonde voeding die goed is voor je lichaam.

Eiwitten zijn heel goed om je lichaam te helpen met het herstellen van je lichamelijke inspanning. Wat je ook kan doen is na het sporten een proteïne shake drinken om voldoende eiwitten binnen te krijgen.


 Slechte voeding maakt alles erger

Het kan zijn dat je veel slechte voeding binnen krijgt waardoor het niet meer lukt om af te vallen.

Hoe gek het ook klinkt. Er zijn nog steeds mensen die denken dat ze gezond bezig zijn door alleen light producten te eten of drinken.

Ook producten die beweren minder vet te bevatten zijn vaak niet wat ze beloven. Er is een eindeloze lijst van bewerkte en ongezonde producten in de supermarkt die vol zitten met zout, suiker, kleur en zoetstoffen.

De oplossing:Afvallen lukt niet

Probeer zo veel mogelijk maaltijden te maken van onbewerkte producten zoals:

  • Groente
  • Fruit
  • Vlees
  • Eieren
  • Noten

Je maaltijden smaken veel beter dankzij de verse producten en het is ook nog is heel gezond. Met de voeding kan je lichaam ook echt wat en afvallen gaat op deze manier veel beter.

Afvallen Met Gezonde Recepten?


Afvallen lukt niet door stress

Stress kan een reden zijn dat het jou niet lukt om af te vallen. Met je lichaam gebeurt van alles als je veel stress te verduren hebt. Sommige mensen vallen juist heel erg af door te veel stress en anderen gaan juist veel eten. Wanneer je stress hebt maakt je lichaam het cortisol hormoon aan.

Wat voor effect heeft het cortisol hormoon op je lichaam:

  • Je bloedsuikerspiegel verhoogd waardoor je lichaam eiwitten uit het spierweefsel afbreekt. Dit zorgt ervoor dat je stofwisseling vertraagt.
  • Het immuunsysteem wordt tijdelijk onderdrukt.

Bij langdurige stress kunnen er veel negatieve effecten optreden zoals, spierafbraak, diabetes en overgewicht, vermoeidheid en slapeloosheid, depressie, negatieve effecten op je spijsvertering en verminderde werking van het immuunsysteem.

Afvallen lukt nietDeze oorzaken kunnen er dus mee te maken hebben dat het jou niet lukt om af te vallen.

De oplossing:

Het is niet heel makkelijk, maar probeer de oorzaak van je stress te vinden en los deze snel op.

Een goede tip om je stress weg te nemen is om te gaan sporten, wandelen of mediteren. Ook kan je natuurlijk hulp zoeken om van je stress af te komen.

Dit gaat hele goede effecten hebben op je gezondheid en je gewicht.


Het juiste eetpatroon aanleren?

Wil jij een goed eetpatroon, en leren hoe je heerlijke en gezonde recepten kan maken?

Kijk dan op de website van >>>Het Mentale Dieetplan<<<

Met deze cursus ga je leren hoe jij op de beste manier kan afvallen, door de juiste voeding binnen te krijgen. Ook wordt je mentaal geholpen naar een slank lichaam, want afvallen zit grotendeels tussen je oren.

Tijdens deze cursus wordt je constant gemotiveerd en geholpen om met succes af te vallen. En natuurlijk leer je hoe je slank kan blijven zonder dat je een terugval krijgt naar je oude eetgewoonte.

Wacht dus niet langer en ga gezonder leven met Het Mentale Dieetplan!

Lees hier de Reviews

Afvallen lukt niet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *